Gastenboek

Er zijn 27 berichten in het gastenboek.
Pagina's: 1 2 3

NaamBericht
Paul en JoyceGeschreven op: Sun 27 Apr 2008 17:53:20 CEST
September 2007 was het onze beurt om een paar weken achterover te gaan liggen. Via marktplaats het huis van Loek en Nelly in Palm Coast gevonden en daar hebben we geen spijt van gehad.  
Uitslapen, rondkijken, een paar parken bezoeken en vooral uitrusten. In de vijver achter het huis een hengeltje uitgooien en nog vis vangen ook, wat wil een mens nog meer. Genietend van de zon in het King size zwembad was zonder meer geweldig te noemen. Een prachtige bungalow met alle gemakken helemaal voor jezelf behoeft verder geen betoog. George en Inge de superburen waarvan je weet dat mocht er zich iets voordoen er hulp onderweg is (wespennest!!). 
Kortom een geweldige vakantie in een geweldig land in een perfecte ambiance. Leok en Nelly bedankt en we komen zeker terug. Groeten uit Vlijmen
pbergen@home.nl
Sonja, Marcel en BeaGeschreven op: Sun 27 Apr 2008 17:51:21 CEST
Wat een heerlijke vakantie in Florida!! Het huis is fantastisch, er ontbreekt niets.... sterker nog, er is meer dan bij ons thuis. Luxe alom dus. Het zwembad is heerlijk maar ook gezellig om 's avonds een borrel bij te drinken. Vanuit het huis hebben wij om de dag tochten gemaakt waarvan we genoten hebben. Heerlijk om dan weer thuis in je "eigen" bed te slapen. De visvijver is door Marcel ook goed benut. Onze kleine Beau is 9 mnd dus schroom niet om met een baby te reizen en hem mee te nemen, hij heeft de tijd van zijn leven gehad en sliep heerlijk (dus wij ook). Nelly en Loek zijn ontzettend leuke en lieve mensen die ontzettend gastvrij zijn, bedankt en tot een volgende keer!! 
 
Marcel, Sonja en Beau
directie@lunchnu.nlhttp://www.lunchnu.nl
Ginie en JanGeschreven op: Wed 02 Jan 2008 10:30:59 CET
Leuk om als eersten een reactie te schrijven over jullie bed and breakfast. We hadden gereserveerd voor 11 en 12 december, maar zijn nog 5 nachten langer gebleven. Vanuit Palm Coast hebben we veel gereisd en gezien. 's Avonds gezellig bij Loek en Nelly nakletsen. Het was veel meer dan b&b. Ik kan een ieder die een rondreis door Florida wil maken aanraden om enkele nachten bij Loek en Nelly te verblijven.  
Loek en Nelly bedankt voor jullie gastvrijheid, we hebben genoten. Groeten Ginie en Jan
janlowies@hotmail.com
Hans en KristinaGeschreven op: Sun 27 Apr 2008 08:10:32 CEST
In 2005 hebben wij vakantie gevierd in het huis van Loek en Nelly. Een vakantie om nooit te vergeten. Voor mij was het de eerste keer dat ik in Amerika kwam, wat heb ik genoten.Na de vliegreis hadden we direkt op de airport een gehuurde auto en zonder problemen bereikten we het huis. De auto kun je de volgende dag weer in Daytona beach afleveren. Huis is met alles erop en eraan, je hebt het thuis niet beter. Veel luxe en gemak en wat een lieve overburen. We hebben veel van de omgeving gezien, tochten naar het strand, heerlijk shoppen in de omgeving. Alleen, de eetcultuur is daar een heel andere dan bij ons. Wij komen absoluut een keer terug als we wat meer tijd hebben....Een absolute aanrader!!!
krisirmdebar@hotmail.com
Ilja KnemeijerGeschreven op: Sat 27 Oct 2007 00:43:17 CEST
Juli 2007 
Ik wil jullie graag het 
een en ander vertellen over onze ervaringen in Florida en het huis van de fam. Laurier. Het huis van Loek en Nellie is in een woord fantastisch het heeft alles en misschien nog wel meer wat je je maar kan wensen.Het is een huis dat van alle gemakken voor zien is 2 ruime slaapkamers met een badkamer en een joekel van een slaapkamer met inloop kast en een eigen badkamer. Alle kamers zijn voorzien van 2 persoonsbedden en in de grote slaapkamer die uitzicht heeft op het zwembad een kingsize bed. Er is door het hele huis centrale aircondition aanwezig waardoor het in het hele huis overal even lekker is, want Airco heb je nodig. Tijdens onze laatste vakantie was het s'avonds rond een uur of elf nog gemakkelijk 28 a 30 graden.Verder is in het huis alles aanwezig, zelfs een TV met DVD speler en er zijn zeer veel films aanwezig die afgespeeld kunnen worden. (denk eraan als je zelf films meeneemt dat het een andere DVD regio is en dat het een NTSC systeem is) je kan ook een laptop of ander extern device aan de TV koppellen om het regio probleem te omzeilen. Dan het beste van het huis, een zeeeer groot zwembad wat aan 1 kant diep genoeg is om te duiken, en aan de andere kant is het ongeveer 1,15 diep waar wat minder goede zwemmers prima kunnen vertoeven. :p :grin :roll
(ilja@knemeijer.com)
Henk, Mieke en MikeGeschreven op: Wed 17 Oct 2007 18:04:11 CEST
April/mei 2007 verbleven in deze prachtige villa met groot zwembad. Alles is aanwezig, mooi en schoon.We komen zeker een keer terug. Loek en Nelly succes met jullie bed en breakfast formule. 8) ;)
h.freijer@quicknet.nl
Nelly en LoekGeschreven op: Tue 16 Oct 2007 20:35:15 CEST
Geachte belangstellende.Hierbij openen wij het gastenboek van onze site.Wij hopen dat u er veel gebruik van zult maken.Ook vragen wij gasten die de laatste jaren ons huis hebben bezocht.Ook een stukje te schrijven.Nogmaals bedankt en graag tot ziens.Nelly en Loek Laurier

Powered by AkoBook V3.42